Správy z vášho kraja:
20. 12. 2018 17:33 | BRATISLAVA/Reflex

Vianočná večera pre ľudí s potravinovými intoleranciami je skutočnou výzvou

Foodblogerka nám ukázala, ako urobiť chutný majonézový šalát bez vajec či kapra bez klasickej strúhanky a mlieka.

Foodblogerka Kristína Suchánková s manželom Adamom.
Foodblogerka Kristína Suchánková s manželom Adamom. Foto: Reflex

Jedálniček bez lepku, laktózy a vajec. Niekto si nevie ani len predstaviť, čo sa vôbec dá doňho dať, aby sa človek aj najedol, aj si pochutil. Je to však krutá realita pre tých, ktorí trpia kombináciou rôznych potravinových intolerancií.

Lekári nám potvrdili, že takýchto pacientov rapídne pribúda. Aj preto sa im špeciálne pred Vianocami venujú viacerí foodblogeri v snahe vykúzliť im chutné sviatočné menu. Jednou z nich je Kristína Suchánková, ktorá nám ukázala, ako sa dá urobiť majonézový šalát bez vajec či kapor bez strúhanky.

Nakrúcala reportérka magazínu Reflex Lenka Perželová.

 

Komentáre ( 0)

 

VIAC Z My ženy

Už ste čítali?