Čakáme na výsledky, sledujte volebné štúdio o 23:00h

16. 05. 2019 06:00 | BRATISLAVA/Reflex

Toxický hliník v kaiserke či čokoláde? Posvietili sme si na stovku výrobkov, ktoré kupujeme v alobale

Mladá výskumníčka Karin bola z výsledkov nepríjemne prekvapená.

Ilustračná snímka.
Ilustračná snímka. Foto: Reflex

Sláva hliníkových riadov a príborov sa skončila v momente, ako sa preukázalo, že hliník môže byť pre naše telo toxický. Zdá sa však, že tento kov aj naďalej bežne konzumujeme bez toho, aby sme o tom vôbec vedeli.

Veď kto by predpokladal, že sa môže nachádzať v takej kaiserke či čokoláde? A ako sa tam vôbec dostane?

Prečítajte si: Môže byť hliník v antiperspirantoch príčinou rakoviny prsníka?

Mladá výskumníčka Karin Iková si v laboratóriu posvietila na vyše 100 produktov dennej spotreby a z výsledkov bola nepríjemne prekvapená.

Nakrúcala reportérka magazínu Reflex Lenka Perželová.

 

Komentáre ( 0)

 

VIAC Z My ženy