2018-05-25 09:59:13
2 mangá 1 hrsť čerstvej mäty citrón ľad
2018-05-25 09:53:54

Placky z gréckeho jogurtu

450 g hladkej múky 1 lyžička prášku do pečiva z vínneho kameňa 1/2 lyžičky sódy bikarbóny 1 lyžica cukru 200 g gréckeho jogurtu 2 lyžice ghee masla 100 g vlažnej vody
2018-05-25 09:50:45

Jablkové špagety

2 jablká 20 g vopred namočených sušených hrozienok 2 vlašské orechy štipka škorice 1 malá lyžička medu 1 lyžička masla citrónová kôra
2018-05-18 17:00:30

Mirka Luberdová piekla v Teleráne čudo

Je zdravé a nie veľmi náročné na prípravu.
2018-05-17 16:32:18

Inšpirácie skúseného šéfkuchára

Po rokoch sa vrátil na Slovensko.
2018-05-12 22:26:08

Fitness cheescake

KORPUS 100 g ovsených vločiek 50 g kokosu alebo orechov 1 banán 1 vajíčko, kokosový olej KRÉM 250 g odtučneného tvarohu 250 g hrudkovitého tvarohu 1 vajíčko 50 g vanilkového proteínu (stévia alebo med) ovocie želatína
2018-05-11 18:45:26

Májová bryndza – najlepšie probiotikum

Ako ju kúpiť správne? Radil šéfkuchár Miloslav Pabiš.
2018-05-11 17:47:39

Opäť sa súťažilo o najkrajšiu slovenskú tortu

A nechýba medzi nimi ani náš seriál Horná Dolná.
2018-05-06 12:09:12

Filet z kapra v alobale na tri spôsoby

kapor fenikel maslo pastis soľ mrkva petržlen zeler slivkový lekvár červené víno bobkový list nové korenie hladkolistá petržlenová vňať tymián rozmarín šalvia biele víno slanina
2018-05-06 11:58:45

Kuracie srdiečka v hnedom cukre a whisky

500 g kuracích srdiečok 2 polievkové lyžice hnedého cukru 3 polievkové lyžice whisky ½ limetky 4 lyžice masla 1 čl morskej soli
2018-05-06 11:40:08

Grilované kukuričné klasy so zázvorovo-limetkovou polevou

5 lyžíc kuracieho vývaru 4 lyžice masla 1 lyžica cukru 1čl nastrúhanej kôry z limetky 1 čl hrubozrnnej morskej soli 1 čl nastrúhaného čerstvého zázvoru 6 kusov kukuričných klasov
2018-05-06 11:03:24

Urobte si kávu ako od baristu

O svoje tipy sa s nami podelil profesionál Dušan Pavelka, ktorý sa jej venuje už sedem rokov.
2018-05-03 22:10:29

Viete kúpiť reďkovku? Vladko Morochovič vám poradí

Prezradil aj pár trikov, ako s ňou kuchyni pracovať.
2018-05-03 10:20:29

Cukety plnené ricottou so špenátom v paradajkovej omáčke

4 cukety 120 g krémovej ricoty 400 g čerstvého špenátu citrónová šťava 500 ml paradajkovej omáčky hrsť čerstvej bazalky čierne korenie soľ
2018-05-02 21:20:27

Máj patrí burgrom! V Teleráne ich pripravovali skutoční odborníci

Pozrite sa, ako to dopadlo keď varil šéfkuchár a fotograf.
Už ste čítali?