2017-08-23 09:33:22
Opäť sa spojila slovensko-talianska dvojica kuchárov.
2017-08-22 21:01:01

Pizza - jedlo, ktoré miluje svet

Taliansky šéfkuchár prezradil, čo by ste na ňu rozhodne nemali dávať.
2017-08-22 17:20:55

Zd(raw)ý tip: raw menu od Róberta Horvátha

Vlastný podnik založil po šesťročnej práci v Írsku.
2017-08-22 13:06:40

Ako kúpiť dobrý melón?

Praktická a cenná rada od šéfkuchára Dana Hrivňáka.
2017-08-21 09:06:32

Vegánskym hodom v Teleráne vládol seitan

Martin Smrek aj prezradil, ako si ho urobíte doma.
2017-08-17 21:44:47

Čerešňový lekvár s červeným vínom

1 kg dobre dozretých čerešní 1 šťava z citróna 2,5 dl červeného vína (pre výraznejšiu chuť lekváru voľte napr. portské typy vín) 2 KL agaru 1 jablko
2017-08-17 21:35:22

Čokoládovo-višňový lekvár

5 kg višní 30 dkg 85% čokolády alebo surových kakaových bôbov, ako sú na fotke 1 dl rumu (alebo 2 PL rumovej arómy) 1 jablko 1 balenie agaru
2017-08-17 20:53:01

Ako správne variť huby?

Cenné rady od šéfkuchára Jozefa Risku.
2017-08-17 20:22:10

Nový recept na bublaninu

Čo tak ju upiecť bez cukru?
2017-08-17 20:41:32

Cestovinový šalát podľa lenivej kuchárky

500 g cestovín fusilli 100 ml olivového oleja ½ šťavy z citróna zväzok petržlenovej vňate 225 g halloumi syra 1-2 cukety 1 uhorka 10 cherry paradajok 150 g hrášku jarná cibuľka soľ čierne korenie
2017-08-17 20:33:15

Slivkové crumble

500 g sliviek bez kôstky 60 g medu 1 PL kukuričného škrobu 1 ČL škorice POSÝPKA 100 g ovsených vločiek 50 g mletých orechov 60 g medu 1,5 ČL škorice 1 PL kokosového masla 2 PL kokosového oleja 2 PL kokosového mlieka 30 g mandľových plátkov osladená kyslá smotana na ozdobu
2017-08-16 22:36:20

Hubárska sezóna v kuchyni

Dobré recepty od Moniky Kóňovej.
2017-08-15 22:00:25

Pomazánky už dávno nie sú jedlo typu - čo dom dal

A ktoré najviac chutia Slovákom? Odpoveď vás vôbec neprekvapí.
2017-08-15 21:33:20

Urobte si prach na ozdobu jedla

Praktická rada od šéfkuchára Ľuba Herka.
2017-08-15 15:16:21

Našli sme najpálivejšie papričky na Slovensku

S ich jedením by sme mali byť opatrní, radí odborník.
Už ste čítali?