2017-05-23 11:54:14
A vychválil ich aj veľvyslanec.
2017-05-22 15:11:50

Zdravé zeleninové fašírky od Mirky Luberdovej

Ďalšie chutné recepty v rámci projektu Hýbsa.
2017-05-22 09:19:08

Boli sme sa pozrieť, ako sa vyrába obľúbený letný nápoj

Marek Gudiak navštívil továreň v Belgicku.
2017-05-23 08:26:38

Táto zmrzlina je hitom tohto leta

Zisťovali sme, či si túto pochúťku vieme urobiť aj doma
2017-05-18 17:42:50

V Teleráne sme opäť mali vegánske hody

A pochutnal si na nich aj dvojník Mr. Beana.
2017-05-18 13:33:43

Recepty pre štíhlu líniu s úžasným syrom

V Teleráne ich pripravoval Dano Hrivňák.
2017-05-17 17:04:41

Mirka Luberdová nám prezradila tajomstvá svojej kuchyne

Povedala aj to, čo sa kedysi stalo s jej telom, keď bolo jedlo jej úhlavným nepriateľom.
2017-05-16 22:21:24

Cuketové lodičky

2 veľké cukety cesnak 2 šalotky 4 plátky morčacích (alebo bio kuracích) pŕs malý paradajkový pretlak bez konzervantov alebo domáca paradajková omáčka 1 PL oregana morská soľ hroznový olej
2017-05-16 22:11:37

Cuketové tagliatelle

2 veľké cukety 3 stonky zelenej špargle 5 cherry paradajok 3 lístky čerstvej bazalky 1/2 avokáda malý strúčik cesnaku 1 prepeličie vajíčko olivový olej na varenie kurkuma píniové oriešky horčičné semienka
2017-05-15 19:07:04

Mäso za socializmu a dnes. Bolo lepšie?

Reportér Marian Lechan sa pozrel na normy, ale aj na ceny.
2017-05-15 16:14:02

Ďalšie chutné a zdravé dobroty od ambasadorky Hýbsa

Mirka Luberdová pripravovala sladkosti aj na desiatu.
2017-05-15 00:07:32

V Číne na ulici nájdete všetko

S našou kamerou sme to zaznamenali.
2017-05-13 15:41:50

Tip nielen na nedeľný obed od televíznej svokry

Ambasadorky Hýbsa opäť čarovala v teleránovej kuchyni.
2017-05-11 22:57:32

Takéto buchty na pare nepoznajú ani naše staré mamy

Dvaja mladíci im dnes šliapu na päty. Buchty, ktoré predávajú, nemajú u nás konkurenciu.
2017-05-11 21:46:32

Zdravé škoricové slimáčiky

CESTO 1 hrnček rastlinného mlieka (napr. ryžového) ½ hrnčeka kokosového cukru 2 a ½ hrnčeka hladkej celozrnnej špaldovej múky 1 jablko šťava z ½ citróna 2 ČL prášku do pečiva ½ balíčka sušeného droždia soľ PLNKA 2 PL kokosového cukru 2 ČL mletej škorice 1 jablko 3 PL maslo ghee 1 vajíčko na potretie NA POSYPANIE 1 ČL škorice 1 PL agáve sirupu
Už ste čítali?