13. 10. 2017 13:10 | VLADIMIR/kc

VIDEO: Komentátora rozzúril rozhodca natoľko, že sa uprostred zápasu postavil a odišiel

"Rukáááá! Rukááá!" kričal rozzúrený komentátor.

Sporný moment zo zápasu ruskej 1. divízie Torpedo Vladimir - Tekstilščik Ivanovo.
Sporný moment zo zápasu ruskej 1. divízie Torpedo Vladimir - Tekstilščik Ivanovo. Foto: reprofoto: YouTube/Tomiks TB-Online

Počuli ste už niekedy, že by komentátor v strede zápasu opustil komentátorské stanovište a už sa nevrátil? Presne takáto situácia nastala počas zápasu tretej najvyššej ruskej súťaže Torpedo Vladimir - Tekstilščik Ivanovo. Píše o tom ruský portál Komsomolskaja Pravda.

Komentátora Vladimira Nikolskiho, ktorý pracuje pre klub Torpedo Vladimir, počas druhého polčasu rozzúril rozhodca Alexei Smirnov, keď neodpískal dve jasné penalty proti Tekstilščiku Ivanovo.


Zdroj: YouTube/Tomiks TB-Online

V prvom prípade išlo o faul brankára na útočníka Torpeda, ktorý rozhodca nepochopiteľne vytiahol mimo pokutového územia a nariadil priamy kop. Všetci na ihrisku okrem arbitra pritom jasne videli, že faul sa stal v šestnástke. Druhú penaltu mali domáci kopať hneď vzápätí, keď po rozohraní priameho kopu, keď hráč Ivanova evidentne rukou vyrazil loptu z pokutového územia. "Rukáááá! Rukááá!," kričal rozzúrený komentátor. Vytočilo ho to natoľko, že po dvojminútovom výleve sa postavil a so slovami "pozerajte zápas bez komentátora" vstal, opustil komentátorské stanovište a už sa nevrátil. Dodajme, že zápas sa skončil remízou 1:1.

Športové výsledky Futbal Tenis Hokej Basketbal

Komentáre ( 0)

 

VIAC Z Futbal

Už ste čítali?