07. 06. 2016 19:12 | BRATISLAVA/TV Markíza

Paradajky klamú "telom". To, že je červená, neznamená, že je aj chutná

Rajčinu, ktorú zo zeme vytiahlo slnko, živila ju kvalitná pôda a odtrhli ju už zrelú, poznáte na prvé zahryznutie.

paradajkyweb_jpg_bez_watermarku_1.jpg
paradajkyweb_jpg_bez_watermarku_1.jpg Foto: TV Markíza

To, že ju kúpite červenú, ešte neznamená, že bude chutná a sladká. Rajčinu, ktorú zo zeme vytiahlo slnko, živila ju kvalitná pôda a odtrhli ju už zrelú, poznáte na prvé zahryznutie. Pomaly sa začína ich sezóna aj v našich končinách.

Kedysi bolo nepredstaviteľné, aby ste ich zohnali v decembri. Rajčiny sú ale teraz na pultoch v našich obchodoch celoročne. Najlepšiu chuť však majú v týchto mesiacoch.

Dobrá správa je, že z roka na rok sa predáva viac slovenských rajčín na našom trhu. Pozrite sa na firmu, ktorá necháva vyše 80 percent svojej produkcie v slovenských obchodoch.

 


VIAC Z Domáce