Poď variť
2015-03-14 21:36:04

Domáca škvarková nátierka

500 g škvarkov 2 PL horčice 3 PL kečupu 4 ks vajíčok uvarených na tvrdo 1 zväzok mladej cibuľky 150 g sterilizovaných uhoriek 50 g cesnaku soľ čierne mleté korenie 50 g čerstvej petržlenovej vňate

Domáca škvarková nátierka
Info redakcia varenypečeny.sk, foto: Marek Neumahr

Príprava: 30 minút


Krok 1
Škvarky pomelieme na mlynčeku na mäso.

Krok 2
Cibuľu, kyslú uhorku a vajíčka nakrájame na drobné kocky.

Krok 3
Pridáme cesnak, horčicu a kečup a dobre premiešame.

Krok 4
Dochutíme soľou a čiernym mletým korením.


 
Už ste čítali?